孔劉《Make a Wish》見面會許願活動

廣告

孔劉台灣、香港粉絲見面會海報

(圖片來源:WISH TO GONGYOO@官方網站)

演員孔劉將分別於4月29日、5月6日在台灣、香港舉辦《2017 Gong Yoo Live [Make a Wish]》粉絲見面會,而活動官方網站於近日公開了見面會的許願活動。

在許願活動的頁面中,孔劉以中、英文兩種版本的留言邀請粉絲們在網站上許下自己的願望,並且承諾他將會實現這些願望!喜歡孔劉的粉絲別忘了到活動網頁許願喔!

以下是孔劉的留言:

大家好 !

我很高興我將會在台灣及香港的2017 GONG YOO LIVE MAKE A WISH 見到你們!

只要你在這個網站寫下願望,我將會從中選取10名來參加這次的見面會,而我亦會令他們的願望成真!

我真的好想快點和你們見面!

被選中的粉絲將於4月15日(台灣)及4月25日(香港)公佈。

別忘記填寫你的個人資料以通知得獎!(包括身份證上的全名、電郵地址及聯繫電話)

感謝你們!

孔劉

Gongyoo 공유

Hello Everyone!

I am so glad that I’ll be meeting you at 2017 GONG YOO LIVE MAKE A WISH in Taiwan and Hong Kong.

I will select 10 fans who send their wishes to this website and they will be invited for this fan meeting and also I will make their wish come true.

I can’t wait to see you all!!

Selected fans will be announced on April 15th(Taiwan) and April 25th(Hong Kong)

Please DONOT forget to state your information to get the tickets! (Full name as ID card, email, contact number)

Thank you.

Gongyoo 공유

相關報導:孔劉粉絲見面會詳情

內容來源:WISH TO GONGYOO@官方網站
翻譯與撰寫:Kpopn 的 Leila

轉載請註明 Kpopn 與所有來源